DOLAR

36,6078$% 0.04

EURO

39,9347% -0.13

STERLİN

47,3699£% -0.07

GRAM ALTIN

3.433,83%0,09

ÇEYREK ALTIN

5.659,00%0,11

BİST100

10.438,33%0,15

BİTCOİN

3011867฿%3.4308

İmsak Vakti a 02:00
Giresun PARÇALI AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


Bakan Soylu; Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı’nı İnceledi

Bir dizi programa katılmak üzere 1 Ekim Cumartesi günü Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Soylu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından; Giresun Merkez Yalı Mahallesi ile Bulancak İlçesi Yalıköy Köyü sınırları arasında Karadeniz Sahil Yolu kenarında yapılmakta olan Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatına uğrayarak proje ve çalışmalar hakkında Vali Enver Ünlü’den bilgi aldı.

Vali Ünlü, Bakan Soylu’ya, proje içerisinde; ‘Ay Yıldız’ şeklinde Şehitler Anıtı, yöresel mimariye uygun şekilde inşa edilen cami ve şadırvan ile otopark gibi çeşitli bölümlerin yer aldığı bilgisini verdi.

Şehitlik Anıtı ve Tören Alanı inşaatı incelemeleri sırasında; Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’da hazır bulundu.

İncelemelerin ardından Bakan Soylu, AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere alandan ayrıldı.

0 0 1 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun’da

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.